loader image

Roleta

Ne ofrojmë gamë të gjerë nga produktet e Exte dhe Raffstore 

Sisteme të sofistikuara të roletave

Roletat moderne ofrojnë shumë më tepër se një mbrojtje e thjeshtë nga dielli. Ato ofrojnë izolim termik, izolim të zërit dhe madje përmirësojnë mbrojtjen nga vjedhjet. Për më tepër, roletat e rrokullisur mbrojnë në mënyrë efektive një dritare nga era dhe moti – veçanërisht thelbësore kur instalohen dritaret prej druri. Modelet moderne, estetika tërheqëse dhe disa mënyra instalimi ofrojnë një zgjidhje për çdo projekt.

Exte ELITE XT

Një sistem. Të gjitha mundësitë.

Vlerat e izolimit termik: USB në 0.43 W/m2*K
Vlera e izolimit të zhurmës: deri në 49 dB

Exte EXPERT XT

Kompakt. Efiçent. Variable

Vlerat e izolimit termik: USB në 0,81 W/m2*K
Vlera e izolimit të zhurmës: deri në 45 dB

Raffstore Z-90 Comfort

Inovacion teknologjik

Instalim rrufe i shpejtë dhe i pastër
Rezistencë shtesë ndaj hajdutëve
Mbrojtja e privatësisë, dritës dhe motit
Sensorët pa tela të diellit dhe të erës janë opsionale
E disponueshme me izolim kutie
Ekran i integruar i insekteve opsionale