loader image

Pikore

Ne ofrojmë gamë të gjerë nga produktet e Gutmann

Sisteme të sofistikuara të pikoreve

Ato janë funksionale, por thelbësore: Pikoret e dritareve dhe pragjet e dyerve. Por pajisjet e ndërtimit gjithashtu duhet të harmonizohen me idetë tuaja të projektimit. Zgjidhjet GUTMANN përzihen bukur në estetikën e ndërtesave, ndërsa kryejnë të gjitha detyrat thelbësore nga izolimi i motit deri te izolimi termik dhe siguria, falë materialeve dhe mjeshtërisë së cilësisë së lartë.

Pikoret e dritareve

GUTMANN GS40/GS25

Pikoret e dritareve prej alumini GUTMANN ofrojnë mbrojtje të jashtëzakonshme të motit për muraturën dhe gjirin në zonat e dyerve dhe dritareve. Një gamë aksesorësh e koordinuar me nevojat siguron përpunim efikas dhe konstruktiv. Zgjidhje të veçanta inovative janë krijuar për përdorim në sistemet e përbërë të izolimit termik.

Mbrojtje e jashtëzakonshme nga moti për tullat dhe gjinjtë në zonat e dritareve dhe dyerve
Dizajn efektiv me anë të skajeve të rrumbullakosura
Thellësitë e graduara të mbingarkesës deri në 500 mm madje lejojnë përdorimin me sistemet ETICS
Aksesorët inteligjentë janë garancia e instalimit profesional dhe me kosto efektive