loader image

Dritare

Sot, gama e profileve TROCAL përmban sisteme të ndryshme dritaresh, dyersh banimi dhe rrëshqitëse, si dhe variante grilash.

Sisteme të sofistikuara të dritareve nga Trocal

TROCAL konsiderohet si një pionier në sektorin e dritareve. Më shumë se pesëdhjetë vjet më parë, TROCAL zhvilloi dritaren e parë PVC-U për prodhim seri. Sot, gama e profileve TROCAL përmban sisteme të ndryshme dritaresh, dyersh banimi dhe rrëshqitëse, si dhe variante grilash.

Trocal benë diferencën!

Sistemet e dritareve dhe dyerve të banesave TROCAL PVC-U janë të disponueshme në një gamë të gjerë variantesh dhe thellësish instalimi. Ka diçka për çdo nevojë.

TROCAL 88 Centre Seal

TROCAL ofron disa variante 88 mm për sistemet e tij të mbylljes qendrore PVC-U dhe dyerve të banimit.

Një sistem mbyllës qendror jo vetëm që ka një vulë të brendshme dhe të jashtme të motit, por gjithashtu përmban një nivel të tretë vulosjeje që është i vendosur në qendër të kornizës së jashtme dhe për këtë arsye është i padukshëm. Kjo mbron vlerat më të mira të izolimit termik.

TROCAL 88 Residential Door

TROCAL ofron disa variante 88 mm për sistemet e tij të mbylljes qendrore PVC-U dhe dyerve të banimit.

Përveç sistemeve të dritareve dhe ballkonit, tarracës, rrëshqitjes dhe dyerve me ashensor/rrëshqitje, TROCAL ofron gjithashtu një gamë të gjerë të varianteve të dyerve të banimit PVC-U.

76 mm systems Double seal

TROCAL ofron shumë variante 76 mm për sistemet e tij të izolimit të dyfishtë, mbyllësit qendror dhe dyerve të banimit prej PVC-U.

Një sistem vulosjeje të dyfishtë përcaktohet nga dy nivelet e tij të vulosjes. Si vula e brendshme, ashtu edhe e jashtme, elastike e përhershme e motit siguron mbrojtjen e përsosur midis brezit dhe kornizës së dritares.

76 mm systems Centre seal

TROCAL ofron shumë variante 76 mm për sistemet e tij të izolimit të dyfishtë, mbyllësit qendror dhe dyerve të banimit prej PVC-U.

Një sistem mbyllës qendror jo vetëm që ka një vulë të brendshme dhe të jashtme të motit, por gjithashtu përmban një nivel të tretë vulosjeje që është i vendosur në qendër të kornizës së jashtme dhe për këtë arsye është i padukshëm. Kjo mbron vlerat më të mira të izolimit termik.

76 mm systems Residential door

TROCAL ofron shumë variante 76 mm për sistemet e tij të izolimit të dyfishtë, mbyllësit qendror dhe dyerve të banimit prej PVC-U.

Përveç sistemeve të dritareve dhe ballkonit, tarracës, rrëshqitjes dhe dyerve me ashensor/rrëshqitje, TROCAL ofron gjithashtu një gamë të gjerë të varianteve të dyerve të banimit PVC-U.

70 mm systems Double seal

TROCAL ka në repertorin e tij një variant të dyfishtë vulash për sistemet e dritareve PVC-U 70 mm.

Një sistem vulosjeje të dyfishtë përcaktohet nga dy nivelet e tij të vulosjes. Si vula e brendshme, ashtu edhe e jashtme, elastike e përhershme e motit siguron mbrojtjen e përsosur midis brezit dhe kornizës së dritares.