loader image

Kontakt

Ne jemi këtu për t’ju dëgjuar…

Detajet e kontaktit

Kërksën tuaj mundë ta dërgoni direkt përmes formë së kontaktit dhe brenda një kohe shumë të shkurtër ne do t’ju kontaktojmë…

Adresa

Prishtinë, Republika e Kosovës

Telefon

+383 44 500 448 / +383 49 500 278